Een tandarts die naar de kinderen toe komt.
Voor een gezond gebit nu en in de toekomst.

Ieder kind heeft goede tandzorg nodig.

Als je als kind lief bent voor je tanden, heb je daar je hele leven plezier van. Dus ga naar de jeugdtandarts. Want hoe beter de tandzorg in je jeugd, hoe minder behandelingen je nodig hebt als volwassene.

Wij willen elk kind een mooi en gezond gebit geven. Daarom maken we tandzorg zo makkelijk en zo prettig mogelijk. Met lieve tandartsen die gespecialiseerd zijn in de mondzorg van kinderen. We kunnen langskomen op school. Maar je kan ook bij vier locaties in Amsterdam terecht.

Meld je kind aan

Voor ieder kind bereikbaar

Voor veel kinderen hebben we het heel makkelijk gemaakt. Door tijdelijke tandartskamers in te richten op school. Met de allerbeste en allernieuwste apparatuur. Zodat kinderen bijna niets hoeven te missen van hun lessen. Daarnaast hebben we vier vaste locaties of praktijken in Amsterdam. Waar je in tien minuten naar toe fietst. Op die manier zorgen we inmiddels voor zo’n 27.000 kinderen.

Wil je als school ook een tijdelijke tandartskamer?
Neem dan contact met ons op.

Gaat je kind straks naar de basisschool?
Kijk dan bij welke scholen wij langskomen.

Kijk waar de jeugdtandarts is

Een tijdelijke vrolijke tandartskamer op school

Kom binnen

Wij nemen de tijd

We doen er alles aan om een kind een gezond en sterk gebit te geven. We maken twee keer per jaar een afspraak en we geven poetsles. En als we toch moeten behandelen, dan kunnen we veel meer tijd nemen voor een behandeling dan een andere tandarts.

Onze tandartsen kennen de kinderen goed. We zijn vriendelijk, lief en vertrouwd. Onze kamers zien er vrolijk uit. Het is dan ook niet gek dat van onze 27.000 kinderen bijna niemand bang is voor de tandarts.

Over de behandeling

Poetsles

We willen problemen bij je kind graag voorkomen. Zoals gaatjes of ontstekingen. Daarom willen we dat je kind zo gezond mogelijk eet en goed let op de gezondheid van z’n gebit. Dat betekent dat we soms een afspraak maken voor een poetsles. Tijdens de les legt de tandarts alles heel goed uit aan je kind:

  • Hoe start je met gezonde gewoonten? En hoe houd je deze vol?
  • Hoe maak je je gebit het beste schoon?
  • Hoe eet je zo gezond mogelijk?
  • Hoe voorkom je gaatjes en slijtage?

Jeugdtandarts: een vak apart

Peuters met kiespijn, melktandjes, kinderen die bang zijn … jeugdtandarts zijn is een vak apart. Onze jeugdtandartsen weten precies wat ze moeten doen. Ze kunnen heel goed met kinderen omgaan. Het zijn niet alleen de liefste tandartsen, maar ook de beste. Elke jeugdtandarts heeft een opleiding aan de universiteit gevolgd.

Ga je naar de middelbare school? Dan komen wij niet meer langs op school, maar kan je terecht bij één van onze vier vaste locaties. Gelukkig fiets je binnen tien minuten naar een van onze vaste locaties. Want zolang je nog geen 18 bent is het slim om twee keer per jaar naar de tandarts te blijven gaan.

Neem contact op

Meld je kind aan bij de jeugdtandarts

Van 0 tot 18 jaar. En daarna.

We zijn er je hele jeugd voor je. Vanaf het consultatiebureau tot het moment dat je 18 jaar wordt. Alle tandartskosten tot die leeftijd worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Tijdens die 18 jaar leren we hoe je je gebit gezond en sterk kunt houden. En daar heb je de rest van je leven plezier van. Want een gezond jeugdgebit betekent minder problemen als volwassene. Je bezoekjes aan de tandarts zullen later dus korter zijn, prettiger en een stuk goedkoper.