Een stichting met een mooi doel

Onze tandartsen hebben als doel om ieder kind in Amsterdam goede mondzorg te geven. We doen dat vanuit een stichting: de Stichting Jeugdtandverzorging Amsterdam (afgekort de JTVA). Een klein bedrijfsbureau zorgt voor de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en voor het naleven van de statuten van de Stichting. Een directeur is verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken.

Hallo! Dit zijn onze tandartsen.

De liefste en beste jeugdtandartsen van Amsterdam. Die samenwerken met de leukste assistentes en baliemedewerkers. Samen werken we met veel plezier aan goede mondzorg voor uw kind.

We stellen ons team graag aan u voor.

Maak kennis

Speciaal voor kinderen

Peuters met kiespijn, melktandjes, kinderen die bang zijn voor de tandarts … jeugdtandarts zijn is een vak apart. Onze tandartsen weten precies wat ze moeten doen. Ze hebben zich toegelegd op het werken met kinderen en kunnen goed met kinderen omgaan. Het zijn niet alleen de liefste tandartsen, maar ook gewoon goede tandartsen. Elke tandarts bij ons heeft een opleiding aan de universiteit gevolgd. Het is niet nodig en ook niet de bedoeling dat uw kind naast de JTVA-tandarts op school ook een andere tandarts bezoekt.

We zijn er de hele jeugd van uw kind. Vanaf het consultatiebureau tot het moment dat uw kind 18 jaar wordt. Tijdens die 18 jaar leren we uw kind hoe het zijn gebit gezond en sterk kan houden. En daar heeft uw kind de rest van zijn leven plezier van.

De JTVA is ISO-gecertificeerd. We worden hiervoor elk jaar opnieuw beoordeeld door een onafhankelijke instantie. Bovendien zijn we door de overheid erkend als instelling voor jeugdtandverzorging. Dat betekent dat we een toeslag voor onze wijze van werken krijgen van alle Nederlandse zorgverzekeraars. Deze toeslag wordt toegekend door de overheid via de Nederlandse Zorgautoriteit. Al sinds 1988 zorgen we voor de tanden van kinderen. En niet alleen de kinderen zijn erg blij met ons, de zorgverzekeraars ook.