Een stichting met een mooi doel

Onze tandartsen hebben als doel om ieder kind in Amsterdam goede tandverzorging te geven. De beste manier om dat te doen is met een Stichting. Een klein team zorgt voor de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid op de lange termijn en voor het naleven van de statuten van de Stichting.

Hallo! Dit zijn onze jeugdtandartsen.

De liefste en beste jeugdtandartsen van Amsterdam.
We stellen ze graag even aan je voor.

Maak kennis

Speciaal voor kinderen

Peuters met kiespijn, melktandjes, kinderen die bang zijn… jeugdtandarts is een vak apart. Onze gespecialiseerde jeugdtandartsen weten precies wat ze moeten doen. Ze kunnen goed met kinderen omgaan. Het zijn niet alleen de liefste jeugdtandartsen, maar ook de beste. Elke jeugdtandarts heeft een opleiding aan de universiteit gevolgd.

We zijn er je hele jeugd voor je. Vanaf het consultatiebureau tot het moment dat je 18 jaar wordt. Tijdens die 18 jaar leren we je hoe je je gebit gezond en sterk kunt houden. En daar heb je de rest van je leven plezier van.

De Stichting Jeugdtandverzorging Amsterdam is ISO gecertificeerd. Bovendien zijn we door de overheid erkend als instelling voor jeugdtandverzorging. Dat betekent dat we subsidie krijgen van alle Nederlandse zorgverzekeraars. Deze subsidie wordt toegekend door de overheid via de Nederlandse Zorgautoriteit. Al sinds 1988 zorgen we voor de tanden van kinderen. En niet alleen de kinderen zijn erg blij met ons, de zorgverzekeraars ook!