De jeugdtandarts.
Daar heb je je hele leven plezier van.

Vertrouwd. Deskundig. Flexibel.

Ieder kind heeft een gezond gebit nodig. Want door als kind goed voor je tanden te zorgen, heb je later minder behandelingen nodig. Jammer genoeg weet niet iedereen dat. Daarom gaan maar liefst ruim 25.000 kinderen in Amsterdam jammer genoeg nog niet naar de tandarts.

Wij willen alle kinderen een mooi en gezond gebit geven. Daarom maken we het zo gemakkelijk mogelijk. We kunnen langskomen op school. Maar kinderen kunnen ook na school bij ons langskomen. We werken met lieve tandartsen die gespecialiseerd zijn in de mondzorg van kinderen. Bovendien worden tandartskosten onder de 18 jaar volledig vergoed vanuit de basisverzekering, wanneer ouders zijn verzekerd.

klik hier voor onze schoolbrochure 

 

De beste jeugdtandartsen van Amsterdam

 • Gespecialiseerd in kinderen
  Peuters met kiespijn, melktandjes, kinderen die bang zijn voor de tandarts … jeugdtandzorg is echt een vak apart. En wij weten precies wat we moeten doen.
 • Al 30 jaar ervaring
  Al 30 jaar geven we kinderen in Amsterdam een gezond gebit.
 • We komen door heel Amsterdam
  Onze tandartsen zorgen voor 26.000 kinderen in Amsterdam. We bezoeken bijna 150 basisscholen en we hebben vier vaste mondzorglocaties in de stad.
 • Professionele specialisten in jeugdtandverzorging
  Al onze tandartsen hebben een opleiding aan de universiteit gevolgd. Het zijn niet alleen de liefste jeugdtandartsen van Amsterdam, maar ook gewoon goede tandartsen.
 • Liever voorkomen dan genezen
  Onze tandartsen willen behandelingen en problemen het liefste voorkomen. Daarom komen we twee keer per jaar langs op school en geven dan ook poetsles in de klas. We doen er alles aan om te zorgen voor een gezond en sterk gebit.

Een tandartskamer op school

De allerbeste zorg voor tanden. En bijna niets missen van de lessen op school. Het kan met een tandartskamer op school. Onze verhuizers brengen de nieuwste en beste apparatuur naar de school. En richten daar een tijdelijke, professionele tandartskamer in. Bijvoorbeeld in een klaslokaal of in een andere ruimte. Zo komen onze tandartsen langs bij 150 basisscholen in Amsterdam.

De voordelen van de tandarts op school:

 • Groot bereik
  Via de scholen bereiken we meer kinderen. We bereiken ook de ouders, omdat de lijnen met ouders via de school kort zijn. We zetten daarbij ook in op klassikale poetsinstructies, waarmee we het bereik van onze zorg nog verder vergroten.
 • Veilig en vertrouwd
  We behandelen kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving. Wij richten de ruimte in als een volwaardige en professionele tandartskamer, maar zorgen wel voor een vrolijke uitstraling. Met lieve tandartsen, die zich hebben toegelegd op het behandelen van kinderen.
 • Minder schoolverzuim
  Het zijn korte tandartsbezoeken, dus er is weinig verlies aan lestijd. Een gezond gebit leidt ook tot minder pijnklachten en dus minder schoolverzuim.

De tandarts op school past in het concept van de Gezonde School.

Een vertrouwd gezicht in Amsterdam

Kinderen houden van vriendelijke en op 150 basisscholen in Amsterdam. De school is een vertrouwde omgeving voor kinderen, waardoor het bezoekje aan de tandarts gemakkelijker is. Daarnaast hebben we vier herkenbare adressen in Amsterdam die gemakkelijk te bereiken zijn.

Professionele specialisten in jeugdtandverzorging

Al onze tandartsen hebben een opleiding aan de universiteit gevolgd. Het zijn niet alleen de liefste jeugdtandartsen van Amsterdam, maar ook gewoon goede tandartsen.

Liever voorkomen dan genezen

Onze tandartsen willen behandelingen en problemen liever voorkomen. Daarom maken we twee keer per jaar een controleafspraak, geven we poetsles en doen we er alles aan om te zorgen voor een gezond en sterk gebit. We zijn er je hele jeugd voor je. Vanaf het consultatiebureau tot het moment dat je 18 jaar wordt.

Ja, ik doe mee als school

We willen toch allemaal het beste voor onze jeugd? Doe daarom mee als school. We richten graag een tandartskamer in bij u op school. Zodat kinderen op een gemakkelijke manier hun gebit kunnen laten controleren in de vertrouwde omgeving van hun eigen school.

Ik meld mijn school aan

Maak een afspraak. Of vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over onze jeugdtandzorgorganisatie? Of wilt u direct een afspraak maken om verder te praten over samenwerking? Neem dan contact met ons op.