De gespecialiseerde jeugdtandarts.
Daar heb je als kind je hele leven plezier van.

Makkelijk. Persoonlijk. Flexibel.

Ieder kind heeft een gezond gebit nodig. Want door als kind goed voor je tanden te zorgen, heb je later minder behandelingen nodig. Jammer genoeg weet niet iedereen dat. Daarom gaan maar liefst 27.000 kinderen in Amsterdam jammer genoeg niet naar de tandarts.

Wij willen alle kinderen een mooi en gezond gebit geven. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk. We kunnen langskomen op school. Maar kinderen kunnen ook na school bij ons langskomen. We werken met lieve tandartsen die gespecialiseerd zijn in de mondzorg van kinderen. Bovendien worden tandartskosten onder de 18 jaar volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

De beste jeugdtandartsen van Amsterdam

 • Gespecialiseerde jeugdtandartsen
  Peuters met kiespijn, melktandjes, kinderen die bang zijn… jeugdtandarts is echt een vak apart. En wij weten precies wat we moeten doen.
 • Prettige kamers met lieve tandartsen
  We stellen kinderen op hun gemak. In een vrolijke kamer met aardige tandartsen die weten hoe ze met kinderen om moeten gaan.
 • Al 30 jaar ervaring
  Al 30 jaar geven we kinderen in Amsterdam een gezond gebit.
 • We komen door heel Amsterdam
  Onze 30 tandartsen zorgen voor 27.000 kinderen in Amsterdam. We hebben vier locaties en we bezoeken 170 scholen.
 • Altijd een cadeautje
  Bij elk bezoek krijgt een kind een leuke verrassing van de tandarts.

Een tandartskamer op school

De allerbeste zorg voor tanden. En bijna niets missen van de lessen op school. Het kan met een tandartskamer op school. Onze verhuizers brengen de allernieuwste en allerbeste apparatuur naar de school. En richten daar een tijdelijke, professionele tandartskamer in. Bijvoorbeeld in een klaslokaal of in een andere ruimte. We hebben daarnaast ook vier verplaatsbare tandartskamers. Hiermee reizen onze 19 jeugdtandartsen langs 170 basisscholen in Amsterdam.

Een vertrouwd gezicht in Amsterdam

Kinderen houden van vriendelijke en vertrouwde gezichten. Onze tandartsen kennen de kinderen. Waardoor je als kind sneller op je gemak bent. Je kunt ons bezoeken op een aantal herkenbare adressen in Amsterdam die je makkelijk kunt bereiken. Daarnaast komen we langs bij 170 basisscholen in Amsterdam. De school is een vertrouwde omgeving voor kinderen, waardoor het bezoekje aan de tandarts nog plezieriger is.
 

Professionele specialisten in jeugdtandverzorging

Al onze tandartsen hebben een opleiding aan de universiteit gevolgd. Het zijn dus niet alleen de liefste jeugdtandartsen van Amsterdam, maar ook de beste.
 

Liever voorkomen dan genezen

Onze tandartsen willen behandelingen liever voorkomen. Ze willen liever problemen voorkomen. Daarom maken we twee keer per jaar een afspraak, geven we poetsles en doen we er alles aan om te zorgen voor een gezond en sterk gebit voor later. We zijn er je hele jeugd voor je. Vanaf het consultatiebureau tot het moment dat je 18 jaar wordt.

Ja, ik doe mee als school

We willen toch allemaal het beste voor onze jeugd? Doe daarom mee als school. We richten met liefde een tandartskamer in bij je school. Zodat kinderen op een makkelijke manier hun gebit kunnen laten controleren in de vertrouwde omgeving van hun eigen school.

Ik meld mijn school aan

Maak een afspraak. Of vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over onze jeugdtandartsen? Of wil je meteen een afspraak maken om verder te praten? Neem dan even contact met ons op.