De gespecialiseerde jeugdtandarts.
Daar heb je als kind je hele leven plezier van.

Vertrouwd. Deskundig. Flexibel.

Ieder kind heeft een gezond gebit nodig. Want door als kind goed voor je tanden te zorgen, heb je later minder behandelingen nodig. Jammer genoeg weet niet iedereen dat. Daarom gaan maar liefst 27.000 kinderen in Amsterdam jammer genoeg niet naar de tandarts.

Wij willen alle kinderen een mooi en gezond gebit geven. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk. We kunnen langskomen op school. Maar kinderen kunnen ook na school bij ons langskomen. We werken met lieve tandartsen die gespecialiseerd zijn in de mondzorg van kinderen. Bovendien worden tandartskosten onder de 18 jaar volledig vergoed vanuit de basisverzekering, wanneer ouders zijn verzekerd.

klik hier voor de school brochure 

 

De beste jeugdtandartsen van Amsterdam

 • Gespecialiseerde jeugdtandartsen
  Peuters met kiespijn, melktandjes, kinderen die bang zijn … jeugdtandzorg is echt een vak apart. En wij weten precies wat we moeten doen.
 • Prettige kamers met lieve tandartsen
  We stellen kinderen op hun gemak. In een vrolijke kamer met aardige tandartsen die weten hoe ze met kinderen om moeten gaan.
 • Al 30 jaar ervaring
  Al 30 jaar geven we kinderen in Amsterdam een gezond gebit.
 • We komen door heel Amsterdam
  Onze tandartsen zorgen voor 27.000 kinderen in Amsterdam. We  bezoeken bijna 200 scholen en we hebben vier vaste locaties.
 • Altijd een cadeautje
  Bij elk bezoek krijgt een kind een leuke verrassing van de tandarts.

Een tandartskamer op school

De allerbeste zorg voor tanden. En bijna niets missen van de lessen op school. Het kan met een tandartskamer op school. Onze verhuizers brengen de allernieuwste en allerbeste apparatuur naar de school. En richten daar een tijdelijke, professionele tandartskamer in. Bijvoorbeeld in een klaslokaal of in een andere ruimte. We hebben daarnaast ook vier verplaatsbare tandartskamers. Hiermee reizen onze tandartsen langs bijna 200 basisscholen in Amsterdam.

Een vertrouwd gezicht in Amsterdam

Kinderen houden van vriendelijke en vertrouwde gezichten. Onze tandartsen kennen de kinderen. Waardoor je als kind sneller op je gemak bent. We komen langs bij bijna 200 basisscholen in Amsterdam. De school is een vertrouwde omgeving voor kinderen, waardoor het bezoekje aan de tandarts makkelijker is. Daarnaast kan je ons bezoeken op een aantal herkenbare adressen in Amsterdam die je makkelijk kunt bereiken.

Professionele specialisten in jeugdtandverzorging

Al onze tandartsen hebben een opleiding aan de universiteit gevolgd. Het zijn niet alleen de liefste jeugdtandartsen van Amsterdam, maar gewoon goede tandartsen.

Liever voorkomen dan genezen

Onze tandartsen willen behandelingen en problemen liever voorkomen. Daarom maken we twee keer per jaar een afspraak, geven we poetsles en doen we er alles aan om te zorgen voor een gezond en sterk gebit. We zijn er je hele jeugd voor je. Vanaf het consultatiebureau tot het moment dat je 18 jaar wordt.

Ja, ik doe mee als school

We willen toch allemaal het beste voor onze jeugd? Doe daarom mee als school. We richten graag een tandartskamer in bij je school. Zodat kinderen op een makkelijke manier hun gebit kunnen laten controleren in de vertrouwde omgeving van hun eigen school.

Ik meld mijn school aan

Maak een afspraak. Of vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over onze jeugdtandartsen? Of wil je meteen een afspraak maken om verder te praten? Neem dan contact met ons op.